Prăjitură super-pufoasă cu iaurt, FĂRĂ făină și unt. Rețetă delicioasă, cu un ingredient SECRET
Autor: Cătălina Burghelea pe 30 mai, 16:49 | Retete

Fără făină și unt, această prăjitură cu iaurt este absolut delicioasă! Unde mai pui că se prepară rapid. 

 

Rețeta este o tehnică de patiserie formidabilă, cunoscută de bucătari. În loc de făină, aceștia folosesc amidonul de porumb. 

Ingrediente:

- o cutie de iaurt grecesc- 3 ouă- 1 cană mare de amidon de porumb- 5 linguri de zahăr de cocos- O linguriță de drojdie- ½ cană de brânză albă simplă

Pregătire:

1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

2. Amestecă ouăle și iaurtul cu un tel, într-un castron mare.

3. În timp ce amesteci, adaugă pudra de porumb treptat, apoi zahărul din nucă de cocos, brânza de vaci și în cele din urmă drojdia. Amestecă până obții o pastă netedă, fără cocoloașe.

4. Toarnă acest preparat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.

Această prăjitură poate fi mâncată la micul dejun sau ca gustare, deoarece este moale și ușoară. 

Retete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri