Rețeta este o tehnică de patiserie formidabilă, cunoscută de bucătari. În loc de făină, aceștia folosesc amidonul de porumb.
Ingrediente:
- o cutie de iaurt grecesc
- 3 ouă
- 1 cană mare de amidon de porumb
- 5 linguri de zahăr de cocos
- O linguriță de drojdie
- ½ cană de brânză albă simplă
Pregătire:
1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.
2. Amestecă ouăle și iaurtul cu un tel, într-un castron mare.
3. În timp ce amesteci, adaugă pudra de porumb treptat, apoi zahărul din nucă de cocos, brânza de vaci și în cele din urmă drojdia. Amestecă până obții o pastă netedă, fără cocoloașe.
4. Toarnă acest preparat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Bagă la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.
Această prăjitură poate fi mâncată la micul dejun sau ca gustare, deoarece este moale și ușoară.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Orașul din România unde nu există ambuteiaje. Titi Aur: De ce se circulă extraordinar, în ciuda faptului că e foarte aglomerat / video
- Aderarea completă a României la Schengen. Comisarul European pentru Afaceri Interne, anunț important. Când ar putea fi eliminate și controalele la frontierele terestre
- Ce sunt tahionii, particulele "suspecte" care au invadat Universul
- "Sunt distrusă psihic". Ilona și Ristei, cădere nervoasă: "Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!"
- Naty Badea: Nu mai este de trăit în Italia. Mie îmi este foarte teamă chiar și să merg pe stradă
- Proiectul Ministerului de Interne care vizează îmbunătățirea și modernizarea sistemului. Bogdan Despescu, explicații / video
- Avocatul Poporului vrea să le facă dreptate „copiilor pandemiei” care au pierdut doi ani de școală
- USR, proiect de lege privind trimiterea pacienților de la stat la privat. Rafila, reacție
- Previziunea lui Ciuvică privind alegerile pentru Primăria Capitalei: Ia peste 40% / video
- Chirieac, după riposta Israelului asupra Iranului: S-ar putea să încheiem această pagină neagră din istoria Orientului Mijlociu