PRĂPASTIE! Dana Chera revine după mesajul cu parlamentari: Domnilor, se rupe vraja!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dana Chera
Dana Chera
„Niciodată tabloul nu e complet! Niciodată!”, transmite Dana Chera. Aflați în rândurile următoare la ce se referă. 

„Jandarmi care trag de un tânăr rebel, cu masca sub nas. Ziariști care văd că și masca unuia dintre jandarmii implicați în altercație… e… sub nas. Vai, vai, ce autorități impertinente! Ce oameni fără scrupule! Ce de violență! Vai, vai!”, și-a început astfel Dana Chera mesajul publicat pe blogul ei, danachera.ro.

„Niciodată tabloul nu e complet! Niciodată!”, a continuat Dana Chera. „Mereu lipsește INFORMAȚIA CHEIE! CINE? CE? UNDE? CÂND? CUM? La astea suntem specialiști. DE CE- ul… lipsește. Mereu! E ca și cum un doctor tratează simptomele, dar refuză în draci să ajungă la cauză! Cauza, dragii mei, este CHEIA. Că și eu, cu masca sub nas și ridicată de băieți, aș întreba: bă, dar pe ăia nu-i văzurăți???? Îi dau oamenii ăștia la știri! Pe ei nu-i săltați politicos să-i trimiteți să schimbe scutece la terapie intensivă intubaților????

Acum ceva vreme îmi permiteam să atrag atenția că parlamentarii care nu poartă măști sunt cel mai bun exemplu pentru românii care nu dau doi bani pe pandemia asta. Și, iată, că doar n-am descoperit apa caldă, așa e.

Întrebarea mea e: de ce unii sunt mai presus de lege și în pandemie?

De ce oamenii legii nu sunt întrebați, fără să fie luați peste picior, cum naiba de sar 10 pe un inconștient, dar nu se duc să-i ridice de mânuțe pe cei care ne râd în nas, fără măști, în parlament, filmați? De ce? Aici, domnilor, se rupe vraja! Că nu mai pricepe nimeni nimic! Aici eate prăpastia dintre noi și ei! Dintre cei care facem eforturi să respectăm legea, de cele mai multe ori imbecilă, și cei care nu dau doi bani pe ea, bună de ar fi!”, a conchis Dana Chera pe danachera.ro.

VEZI ȘI: Imagini din Parlament. Dana Chera: Mi s-a făcut FRICĂ! Eu n-o să-i votez niciodată!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel