Predoiu, după ce s-a găsit coronavirus la Ministerul Justiției: Păstrați calmul și aplicați instrucțiunile!
Autor: Anca Murgoci pe 09 apr, 11:59 | Politica

Cătălin Predoiu a reacționat imediat după ce un angajat al Ministerului Justiției a fost depistat cu coronavirus.

”Acum câteva minute am fost informat în legătură cu confirmarea unui caz de Covid - 19 în departamentul de buget-finanțe. Persoana confirmată nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3.04.2020.

Am dispus deja măsurile prevăzute legal într-o astfel de situație. Veți primi online și o instrucțiune formală privind activitatea în perioada imediat următoare și procedurile aplicabile conform legii.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Până atunci, vă comunic faptul că astăzi până la ora 12, întreg personalul va evacua sediul ministerului. Prima zi de lucru în sediu va fi marți 14.04.2020. Până atunci vom lucra online, fiecare dintre dvs. să își asigure capacitatea de a lucra online și telefonic, pentru a asigura continuitatea activității Ministerului chiar și în condițiile date.

Pentru a evita aglomerarea la ieșirea din sediul ministerului, evacuarea se face astfel: începând cu ora 11.40 se evacuează etajele 4-6, începând cu ora 11.50 începe evacuarea etajelor 2 - 4, apoi la ora 12 evacuarea etajului 1. Cabinetele demnitarilor evacuează ultimele sediul.

Șefii de compartimente își coordonează subordonații pentru ca evacuarea să se facă fără panică și dezordine și pleacă ultimii din locația compartimentului coordonat.

În următoarele trei zile vor avea loc trei decontaminări succesive în sediul Ministerului. Precedenta decontaminare a fost în data de 4.04.2020.

Vă rog să vă păstrați calmul și să aplicați instrucțiunile. Calm, curaj și încredere! O să trecem cu bine și prin această situație. Dar pentru aceasta trebuie să aplicăm regulile. Să aveți grijă de voi, limitați-vă contactele, respectați izolarea și să nu uitați să rămâneți conectați online, continuăm să funcționăm online”, a spus Cătălin Predoiu, ministrul Justiției.

Te-ar putea interesa și ....
Politica Vezi toate articolele
Crossuri parteneri