Prefectul Galaţiului, apel către Guvern. A crescut numărul paturilor de la ATI
Autor: Florin Răvdan pe 13 iul, 20:38 | Sanatate

Prefectul Galaţiului, Gabriel Avramescu, a anunţat că apelul său către Guvern a fost încununat cu succes, iar numărul paturilor de la ATI a crescut. 

"Am făcut un apel către Guvernul României, pentru a primi sprijin în gestionarea situației privind creșterea semnificativă a numărului de persoane infectate cu Coronavirus. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a răspuns afirmativ acestui apel. Astfel, încă de ieri la Galați au venit epidemiologi din alte județe pentru a efectua controlul epidemiologic și felul în care sunt respectate circuitele specifice la Spitalul Județean “Sf. Ap. Andrei”. Astăzi, domnul ministru s-a aflat în vizită la Galați pentru a evalua situația.

În urma discuțiilor pe care le-am avut atât cu ministrul cât și cu reprezentanții ISU s-a stabilit necesitatea relocării unei unități mobile ATI, cu o capacitate de 12 locuri, special destinată cazurilor grave, care au nevoie de îngrijiri de specialitate. Guvernul României a aprobat astăzi această inițiativă.

Astfel numărul de locuri ATI disponibile pentru pacienții Covid la Galați va ajunge la 19. Mulțumim Guvernului României și tuturor reprezentanților care au făcut posibilă această acțiune pentru sănătatea și viața gălățenilor!", a scris Gabriel Avramescu pe Facebook. 

Te-ar putea interesa și ....
Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri