Pregătiri de iarnă. Termoenergetica București, nou anunț
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunță, vineri, că în 92% din totalul punctelor, modulelor și centralelor termice (1027) au fost încărcate instalațiile pentru furnizarea căldurii în noul sezon de încălzire.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de CMTEB, 8 la sută din punctele și centralele termice nu au fost încărcate încă instalațiile deoarece asociațiile de proprietari (6%) au anunțat că momentan nu doresc furnizarea căldurii, sau mai sunt în defășurare lucrări (2%) la rețeaua secundară.

„Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor”, anunță Termoenergetica.

CMTEB reamintește asociațiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor și realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întrega instalație de încălzire.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanţii legali, la registratura Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel