Prelungire stare de alertă, SONDAJ de ultimă oră. CAPCANĂ pentru PSD, cec în alb pentru PNL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Sondaj despre prelungirea stării de alertă. Cec în alb pentru Klaus Iohannis și PNL. 

DCNews a realizat un sondaj cu privire la prelungirea stării de alertă. Conform rezultatelor, 70,7% consideră că n-ar trebui prelungită starea de alertă. 29,3% vor fi să fie prelungită. 

1. -imagine fara descriere- (sondaj-stare-alerta_58595100.png)

”Sondajul dcnews confirmă că românii nu doresc stare de alertă, resping prelungirea restricțiilor, nimeni nu dorește privațiuni, să-și schimbe rutinele zilnice, comportamentele sunt cel mai greu de schimbat. 

Intuind acest lucru, Ponta și Tăriceanu, ulterior PSD, resping public starea de alertă. Cu mască, fără mască sunt nuanțe. Faptul să resping și vor vota în Parlament împotriva stării de alertă e un cec în alb oferit liberalilor și lui Iohannis. Există riscul creșterii numărului de cazuri, de decese și al blocării unor instituții sanitare, cum s-a mai întâmplat în lume. Un nou val pandemic, din orice motiv, va costa PSD-ul. Publicul nu recunoaște că a greșit, nu va spune că PSD a făcut ce-și dorea el să facă și, în cele din urmă, vinovat va fi PSD-ul. Va fi ținta atât a propagandei, cât și a publicului. De cealaltă parte, PNL va spune că nu avea ce să facă, fiind blocat de PSD și aliații săi din Parlament. În plus, dacă nu se va întâmpla nimic din punct de vedere epidemiologic, discuția se închide, nu va mulțumi nimeni PSD-ului că a votat împotriva stării de alertă. 

Riscurile sunt mai mari decât beneficiile de imagine, care sunt temporare. Oamenii uită, în schimb dacă va merge prost, toți îi vor reproșa PSD-ului.” consideră Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel