Premier League, aproape de finalul campionatului. Pierderi uriașe
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
 Sezonul din Premier League s-ar putea relua la începutul lunii mai, însă fără spectatori, este ultima variantă lansată de The Independent. Campionatul este suspendat până pe 30 aprilie, cel mai devreme, din cauza pandemiei de coronavirus.

Oficialii campionatului englez iau în calcul această variantă, deşi la început erau sceptici. În eventualitatea în care sezonul nu se va mai relua, cluburile ar pierde nu mai puţin de 762 de milioane de lire sterline din drepturile TV, astfel că multe dintre ele ar avea dificultăţi financiare majore.

Pe lângă argumentul financiar, al doilea este legat de faptul că reluarea meciurilor, chiar şi cu porţile închise, le-ar readuce oamenilor sentimentul de normalitate, în contextul numeroaselor restricţii de pe întregul continent

Totuşi, problema cea mai mare rămâne posibilitatea ca un jucător, antrenor sau oficial să fie testat pozitiv, fapt care ar trimite întreg lotul în carantină timp de 14 zie.

În ultima şedinţă, desfăşurată în această săptămână, oficialii campionatului britanic au decis să prelungească suspendarea până pe 30 aprilie, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel