Premier League, gata de REVENIRE. Toate echipele au votat PENTRU
Autor: Neagoe Narcis-Florentin pe 27 mai, 23:49 | Fotbal

Foto: Agerpres

Cluburile din Premier League au votat în unanimitate reluarea antrenamentelor normale, în timp ce patru noi membri a trei echipe au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Cluburile din Premier League au votat în unanimitate reluarea antrenamentelor normale, în timp ce patru noi membri a trei echipe au fost testați pozitiv cu coronavirus, conform BBC.

1.008 jucători și membri ai personalului au fost testați în cea de-a treia rundă de testare. Faza a doua a „Proiectului Restart” va permite jucătorilor „să se antreneze ca grup și să poată intra la minge, minimizând însă contactul apropiat nenecesar”, a transmis prima ligă engleză.

Reluarea propriu-zisă nu este încă posibilă

 

Discuțiile continuă când vine vorba de reluarea propriu-zisă a campionatului, iar acest lucru va fi posibil când „condițiile vor permite”. Până acum, 12 persoane au fost confirmate cu coronavirus, după 2.752 de teste în întreaga ligă.

Jucătorii și restul personalului Premier League vor fi testați de două ori pe săptămână, iar capacitatea va fi crescută de la 50 la 60 de teste per club, în a patra rundă de testare. Orice jucător care este depistat cu coronavirus trebuie să se auto-izoleze timp de șapte zile.

 

Te-ar putea interesa și ....
Fotbal Vezi toate articolele
Crossuri parteneri