PREMIERĂ. "Regatul Cascadelor", o super - producție unică în România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Pe 23 februarie, la ora 18.00, la Teatrul Național de Operetă si Muzical "Ion Dacian", are loc premiera spectacolului "Regatul Cascadelor".

"Regatul Cascadelor" este şocant de bun, de performant şi de incitant. Montarea este demnă de spectacolele de pe Broadway. Arta teatrală, muzicală şi arta dansului se întrepătrund firesc și natural cu arta acrobatică. Veţi descoperi cum artişti consacraţi ca Magda Catone, Maria Buză, Liliana Pană, Andrei Duban şi Cătălin Petrescu joacă spectaulos personajele încât basmul nu mai este doar o poveste, ci el se transformă în piatra de temelie a artei interpretative.

Ewelyn, Rebecca şi Cristian Marinof, împreună cu Ioana Tomescu, Gabi Dobre şi Adrian Râmboacă vă vor ţine, pe parcursul spectacolului, cu sufletul la gură. Ei vor juca, vor cânta, vor dansa, vor jongla şi mai ales vor zbura. Rebecca jonglează, dansează, joacă dar mai ales face acrobaţii aeriene cântând live. Şi pentru că nu era suficient, ea va cânta şi la pian în această producţie, fiind elevă a Colegiului Naţional de Arte "Dinu Lipati".

Următoarea reprezentaţie

Balerine şi balerini frumoşi ai teatrului vă vor atrage în jocul vrăjilor aristocraţiei de la palat. Decorul este schimbat de scenografa Mariana Pachis de la o scenă la cealaltă, alcătuind veritabile tablouri. Tablourile ei sunt desenate în timpul spectacolului, sub ochii spectatorilor.

Premiera spectacolului "Regatul Cascadelor" va avea loc pe 23 februarie, la ora 18.00, la Teatrul Naţional de Operetă şi Muzical "Ion Dacian" . Pe 7 martie, la ora 11.00, este programată următoarea reprezentaţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel