PREMIERE DE WEEKEND Revenirea pe ecrane a francizei "Terminator" domină afişele cinematografelor nord-americane
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Filmul "Terminator: Dark Fate", cel mai recent episod din franciza "Terminator", domină în acest sfârşit de săptămâna afişele cinematografelor nord-americane, ce prezintă însă şi alte câteva noutăţi importante, precum peliculele "Harriet", "Motherless Brooklyn" şi "The Irishman", cea din urmă în premieră limitată, relatează vineri EFE, scrie Agerpres.

Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger şi James Cameron, de data aceasta ca producător, s-au reîntâlnit după aproape trei decenii de la "Terminator 2: Judgment Day" (1991) pentru acest nou episod al francizei, "Terminator: Dark Fate", un film regizat de Tim Miller (cunoscut pentru "Deadpool", 2016, în care mai joacă Mackenzie Davis şi actorii latino-americani Natalia Reyes, Gabriel Luna şi Diego Boneta.

Noul film este o continuare directă la "Terminator 2: Judgment Day" şi face abstracţie de filmele ulterior apărute în această serie cinematografică. Un nou şi letal Terminator (Gabriela Luna) se întoarce din viitor în prezent pentru a o ucide pe Dani Ramos (Natalia Reyes), care va fi ajutată de Grace (Mackenzie Davis) şi Sarah Connor (Linda Hamilton) în această luptă împotriva roboţilor ucigaşi.

Cynthia Erivo este protagonista filmului "Harriet", o dramă bazată pe fapte reale, în regia lui Kasi Lemmons ("The Caveman's Valentine", 2001) şi din a cărei distribuţie mai fac parte Janelle Monáe şi Leslie Odom Jr.

Filmul prezintă povestea lui Harriet Tubman, o afro-americană care a scăpat de sclavie şi s-a implicat trup şi suflet în dezvoltarea mişcării aboliţioniste.

Edward Norton este vedeta aflată atât în faţa, cât şi în spatele camerelor de filmat cu ajutorul cărora a fost turnat "Motherless Brooklyn", un film în care regizorul şi actorul american a adaptat pentru marele ecran cartea cu acelaşi titlu a scriitorului Jonathan Lethem.

Cu actori reputaţi în distribuţie precum Bruce Willis, Alec Baldwin, Willem Dafoe, Bobby Cannavale şi Gugu Mbatha-Raw, acest film, a cărui acţiune se petrece la New York în anii '50, urmează paşii unui bărbat care suferă de sindromul Tourette şi care devine detectiv.

O altă premieră mult aşteptată, deşi va fi prezentată într-un număr limitat de cinematografe, este noul film al regizorului Martin Scorsese, "The Irishman", în care reputatul regizor a reunit o distribuţie strălucită în frunte cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci.

Filmul produs de Netflix, dar care va putea fi vizionat pe platforma digitală de abia după 27 noiembrie, reprezintă o reîntoarcere a lui Scorsese la peliculele cu gangsteri în care este vorba nu doar despre relaţii mafiote, ci şi despre relaţii mai profunde, de prietenie şi de familie, care se dezvoltă pe parcursul mai multor decenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel