Preot: Covid-19 există, dar parcă nicăieri nu a evadat spitalul Socola, s-a unit cu Bălăceanca și s-au apucat să dea ordine
Autor: Scutaru Cristina pe 11 aug, 12:08 |  Coronavirus

Preotul Ioan Istrati a făcut un comentariu despre pandemie.

”Virusul există. Și e foarte rău. Am rude care au avut. Te sufoci pe uscat, te prăbușești deși ești culcat. Avem nevoie de grijă, atenție, igienă strictă, distanță chiar.

Problema e asaltul tâmp al unor sociopați care ne amenință cu moartea, bagă bătrânii în sperieți că-i iau în lagăr, se încruntă ca niște bestii, inventează pușcării medicale pentru asimptomatici, ne așteaptă în spitale sau la morgă, blochează cimitirele de Paști (!!!!????), închid Bisericile, bagă amenzi amețitoare și pentru Dubai, hăituiesc băbuțele la piață.

Toată planeta s-a blocat. Frică este peste tot. Distanțarea a fost impusă de mulți. Am vorbit cu mulți prieteni de afară. Peste tot, se încearcă persuasiunea, convingerea oamenilor de necesitatea prevenirii.

Dar parcă nicăieri nu a evadat spitalul Socola, s-a unit cu Bălăceanca și s-au apucat să dea ordine”, a scris preotul Ioan Istrati pe Facebook.

Te-ar putea interesa și ....
Coronavirus Vezi toate articolele
Crossuri parteneri