Preot filmat în timp ce îşi bătea soţia pe stradă. Bărbatul şi-a cerut scuze... pe Facebook
Autor: Florin Răvdan pe 06 aug, 08:18 | Social

Un preot din Bacău a fost filmat în timp ce îşi bătea soţia pe stradă. Femeia ţinea în braţe şi un copil. 

Cei doi s-ar fi certat, iar femeia ar fi luat copilul şi ar fi coborât din maşină. Preotul şi-a pierdut controlul ulterior, a coborât din maşină nervos şi a lovit-o pe femeie, a băgat-o cu forţa înapoi în maşină şi a demarat în viteză, scrie Antena3.ro. 

Scuze pe Facebook

 

După apariţia imaginilor, preotul şi-a cerut scuze public, printr-un comentariu pe Facebook. 

"Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați", a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri