Preot filmat în timp ce îşi bătea soţia pe stradă. Bărbatul şi-a cerut scuze... pe Facebook
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un preot din Bacău a fost filmat în timp ce îşi bătea soţia pe stradă. Femeia ţinea în braţe şi un copil. 

Cei doi s-ar fi certat, iar femeia ar fi luat copilul şi ar fi coborât din maşină. Preotul şi-a pierdut controlul ulterior, a coborât din maşină nervos şi a lovit-o pe femeie, a băgat-o cu forţa înapoi în maşină şi a demarat în viteză, scrie Antena3.ro. 

Scuze pe Facebook

După apariţia imaginilor, preotul şi-a cerut scuze public, printr-un comentariu pe Facebook. 

"Aș vrea să îmi cer iertare în fața tuturor pentru ieșirea mea de mai devreme. Recunosc că nu am niciun fel de scuză a modului în care am procedat, nu aș vrea să mai văd cum este denigrată imaginea Bisericii și a preoților din cauza mea.

Aș vrea să mă credeți că nu este acesta genul meu de om, dar printr-o orbire de moment am pierdut controlul. În acest moment, soția este bine acasă alături de copil, situația s-a calmat din toate punctele de vedere și după ce am plecat din centru vă garantez că nu a mai urmat niciun fel de fapt violent.

În viața omului se mai întâmplă ca încărcătura emoțională, stresul cotidian și oboseala să ia amploare din ambele părți și fără răbdarea de a rumega faptele luăm decizii pripite precum am luat și eu. Iar îndrăznesc să îmi cer iertare în fața tuturor și sper ca în timp să mă și iertați", a scris preotul Alexandru Palur pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel