Preot, mesaj puternic: Eu în asta vreau să investesc! Astăzi ești, mâine nu mai ești!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Preotul Ioan Danci a transmis un mesaj sugestiv.

'Ctitor de Biserică, ajutorul unei Biserici nu este doar acela când ai bani și poți să faci asta! Ctitor ești și atunci când aduci pe altcineva la Biserică, îl faci să înțeleagă sensul adevărat și vieții și el la rândul lui investește în veșnicie!

Ce dai pentru suflet, rămâne și găsești în veșnicie, ce construiești pentru lume, în lume rămâne, le mănâncă molima și rugina, le ia apele, se surpă sau la un moment dat ajungi să nu ai nimic pentru că te-a scos copii în stradă, sau rudele, ori judecata nedreaptă!

VEZI ȘI Te va pune pe GÂNDURI! Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr

Astăzi ești, mâine nu mai ești pe acest pământ! Intri în mormânt între 3 scânduri și un așternut! Dincolo vei găsi, exact ceea ce ți-ai construit singur! Cărui sfânt i-ai oferit ceva, acela va veni sa mijloceasca la Dumnezeu pentru tine!

Pe ce sărac l-ai ajutat, acel lucru îți va fi mângâierea ta acolo! Eu m-am hotărât de mult să investesc în veșnicie! M-am oferit voluntar în asociația veșniciei! Prefer să pierd plăcerile și bucuriile acestei lumi, pentru o clipă de bucurie în Împărăția lui Dumnezeu! Aceste bucurii și plăceri din lumea aceasta sunt mici și durereroase! Haideți cu toții să tânjim a deveni îngeri! Duminică binecuvântată tuturor!' a scris preotul Ioan Danci pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel