Presa din UK scrie că Johnson le-a RUINAT Crăciunul: Efectiv l-a ANULAT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto dintr-un supermarket din Marea Britanie, septembrie 2020
foto dintr-un supermarket din Marea Britanie, septembrie 2020
Premierul Boris Johnson a anunțat restricții posibil pentru următoarele șase luni. În condițiile în care magazinele din Marea Britanie au deja la raft decorațiuni de Crăciun, britanicii au fost foarte dezamăgiți de anunțul prim-ministrului britanic de astăzi. 

The Sun scrie că Boris Johnson, prin anunțul său, ”a ruinat Crăciunul a milioane de familii”, dar și că premierul ”efectiv a anulat Crăciunul astăzi”, prin restricțiile anunțate care ar putea să fie în vigoare timp de șase luni. 

Noile restricții din Anglia se aplică mai întâi pentru două săptămâni, dar cu posibilitate de prelungire pe jumătate de an. Se anunță chiar restricții mai dure dacă numărul de reproducție nu scade sub 1. Mai mult, premierul britanic a anunțat că se gândește chiar la scoaterea armatei pe străzi, pentru a ajuta poliția. 

Restricțiile sunt: cetățenii să muncească de acasă dacă pot, restaurantele și barurile se închid de la 22:00, masca obligatorie în toate magazinele, amenda pentru lipsa măștii se dublează și ajunge la 200 de lire, nunți cu cel mult 15 persoane, sporturile de echipă în interior sunt interzise. 

Totuși, Boris Johnson afirmă că, sub nicio formă nu se va întoarce la lockdown-ul din martie, dar sunt necesare măsuri pentru a opri virusul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel