Preşedintele CJ Giurgiu, scos de instanţă din izolare. Val Vâlcu: Mi se pare foarte grav
Autor: Florin Răvdan pe 31 iul, 17:54 | Personalități politice

Sursa: Facebook

Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a fost scos de instanţă din izolare, după ce DSP anunţase într-un comunicat de presă că acesta este contact al unei persoane infectate cu coronavirus. 

"Am contestat în instanţă decizia DSP, care nu a fost emisă niciodată, şi am câştigat. DSP Giurgiu nu a emis niciodată o decizie de carantinare pentru mine. Am stat în izolare în baza unui comunicat de presă emis de DSP Giurgiu. Au venit şi poliţiştii să mă verifice. Nu mi-a mai răspuns nimeni de la DSP, din momentul în care am fost negativ la al doilea test. Directorul DSP de la Giurgiu este un subinginer de mecanică fină, habar nu are ce înseamnă DSP. Iar adjunctul este un veterinar. Cred că nu a fost o eroare simplă, motiv pentru care voi face plângere penală împotriva DSP Giurgiu.", a declarat Marian Mina, preşedintele CJ Giurgiu, la Antena 3. 

Val Vâlcu: Mi se pare foarte grav

 

"Mi se pare foarte grav. DSP face un comunicat de presă privind situaţia unui cetăţean. Comunică datele de sănătate ale unui cetăţean. De ce îl fac public? De ce nu spun, atunci, şi de Ionescu din Covasna şi Popescu din Fălticeni? Ori dai numele tuturor, ori nu dai numele nimănui.", a spus şi Val Vâlcu.  

 

 

 

 

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri