Președintele Iohannis, declarații în fața tinerilor liberali. Chirieac: Nimeni nu îndrăznește să afirme un lucru
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit, sâmbătă, la Antena 3, în contextul declarațiilor președintelui Klaus Iohannis.

Întrebat dacă a ascultat oda pentru Klaus Iohannis de la Venus, Bogdan Chirieac a răspuns astfel: „Cu mare atenție. M-a impresionat cel mai mult chestiunea aia cu: Ați făcut România respectată în UE și în NATO. Niciodată! Cred că nici în vremea lui Nicolae Ceaușescu, România nu a avut o imagine mai proastă în Europa. Și asta nu din cauza realizărilor sau nerealizărilor, fiindcă Eurostatul este necruțător. România are a doua creștere economică din Europa, ca mărime", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Întrebat ce se va întâmpla cu pactul, pensiile și salariile după declarațiile venite din partea PNL și USR, Bogdan Chirieac a declarat: „Deci toată lumea este în campanie electorală. Nimeni nu îndrăznește să afirme acum că va tăia pensiile și salariile, sigur, cu excepția pensiilor speciale. Unele partide au în programul politic, așa cum este USR, desființarea pensiilor speciale. Dar, după ce au câștigat pe 26 mai, au dat-o și ei la întors, au zis că anumite categorii sociale ar putea fi exceptate. Este o campanie electorală. Dar ceea ce e impresionant este că imaginea României în lume nu a fost niciodată mai negativă și mai proastă decât este astăzi. Și asta în primul rând din cauza declarațiilor liderilor politici din România, în frunte cu președintele Klaus Iohannis. România ar fi avut o imagine mult mai bună și mai mulți investitori dacă nu ar fi fost în permanență denigrată de proprii săi lideri politici”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel