Presupusa AMANTĂ a soțului Mariei Macsim Nicoară rupe tăcerea! A fost dată afară din casă și a rămas fără job
Autor: Andrada Oana pe 06 iul, 20:11 | Vedete

Maria Macsim Nicoară Foto: Facebook

După ce Maria Macsim Nicoară a ajuns la spital în comă, s-a vorbit despre o presupusă amantă a soțului ei. Femeia vizată de gurile rele a negat totul, dar a avut mult de suferit. 

Accidentul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost urmat de o serie de dezvăluiri halucinante. Printre multe altele, s-a relatat și că soțul solistei, Codrin Constantin Nicoară, ar fi avut ca amantă o vânzătoare din comună.

Femeia vizată de gurile rele trăiește o adevărată dramă de la apariția zvonurilor. A fost alungată de soț și dată afară de la muncă, din cauza presiunilor făcute de localnici, potrivit BZI.

Soțul, alături de care are doi copii, a dat-o afară din casă la scurt timp după ce zvonurile au început să circule în presă.

Declarația „presupusei amante”

 

„Eu am fost chemată la poliție și am dat declarație că nu am și nu am avut nici o treabă cu Codrin Nicoară. Dacă vorbesc două babe prin sat că am avut vreo treabă cu el, înseamnă că am avut? Chiar dacă am negat la poliție că nu am avut nicio treabă cu el, presa tot a scris că aș avea”, a declarat femeia.

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri