Ucigașul fetei de 17 ani din Ploiești, arestat preventiv. Este căsătorit și are 3 copii
Autor: Doinița Manic pe 09 apr, 17:54 | Social

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Bărbatul de 48 de ani ,acuzat de uciderea fetei de 17 ani  din Ploiești, a fost arestat preventiv.

Bărbatul de 48 de ani acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani în clădirea dezafectată a fostei băi publice din municipiul Ploieşti a fost arestat preventiv, vineri, decizia instanţei nefiind definitivă.

VEZI ȘI: Tânără de 17 ani, găsită moartă după întâlnirea cu un bărbat de 48 de ani. Mama i-a anunțat miercuri disparițiaMagistraţii Tribunalului Prahova au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului, sub acuzaţia de omor.

 

Motivul crimei

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu, a declarat, pentru Agerpres, că, din primele date ale anchetei rezultă că victima şi bărbatul - care are 48 de ani, este din comuna Şirna, este căsătorit şi are trei copii - se cunoşteau de circa un an.În ziua dispariţiei fetei, cei doi ar fi convenit să se întâlnească în subsolul unei clădiri dezafectate a fostei băi publice din Ploieşti pentru a întreţine relaţii sexuale, precizează sursa citată.La un moment dat, minora i-ar fi cerut inculpatului o sumă de bani pe care acesta a refuzat să i-o dea şi a împins-o, fata căzând. Ulterior, bărbatul a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în mai multe folii. Principalul suspect şi-a recunoscut fapta, el conducându-i pe anchetatori la locul unde se afla trupul fetei. 

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri