Ucigașul fetei de 17 ani din Ploiești, arestat preventiv. Este căsătorit și are 3 copii
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Bărbatul de 48 de ani ,acuzat de uciderea fetei de 17 ani  din Ploiești, a fost arestat preventiv.

Bărbatul de 48 de ani acuzat de uciderea unei adolescente de 17 ani în clădirea dezafectată a fostei băi publice din municipiul Ploieşti a fost arestat preventiv, vineri, decizia instanţei nefiind definitivă.

VEZI ȘI: Tânără de 17 ani, găsită moartă după întâlnirea cu un bărbat de 48 de ani. Mama i-a anunțat miercuri dispariția

Magistraţii Tribunalului Prahova au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului, sub acuzaţia de omor.

Motivul crimei



Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, Otilia Iosifescu, a declarat, pentru Agerpres, că, din primele date ale anchetei rezultă că victima şi bărbatul - care are 48 de ani, este din comuna Şirna, este căsătorit şi are trei copii - se cunoşteau de circa un an.

În ziua dispariţiei fetei, cei doi ar fi convenit să se întâlnească în subsolul unei clădiri dezafectate a fostei băi publice din Ploieşti pentru a întreţine relaţii sexuale, precizează sursa citată.

La un moment dat, minora i-ar fi cerut inculpatului o sumă de bani pe care acesta a refuzat să i-o dea şi a împins-o, fata căzând. Ulterior, bărbatul a sufocat-o şi i-a împachetat trupul în mai multe folii. Principalul suspect şi-a recunoscut fapta, el conducându-i pe anchetatori la locul unde se afla trupul fetei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel