Prima vizită oficială a lui Joe Biden în Europa, analizată la Din Culisele Europei. Invitatul săptămânii, Vlad Nistor (PNL)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Europarlamentarul PNL Vlad Nistor este invitatul Claudiei Ţapardel miercuri, la o nouă ediţie a emisiunii "Din Culisele Europei - All About EU". 

"În direct din Parlamentul European, va fi alături de noi istoricul și eurodeputatul PNL, Vlad Nistor, membru al Grupului Popularilor Europeni și membru al Comisiei de Politică Externă din PE. 

Vom avea o dezbatere extrem de interesantă despre impactul primei vizite oficiale a președintelui SUA, Joe Biden, în Europa și vom analiza atât discuțiile din cadrul Summitului NATO, al reuniunii G-7, precum și al întâlnirilor cu reprezentanții și liderii Uniunii Europene. 

Având în vedere că este o zi extrem de importantă, marcată de întâlnirea bilaterală dintre Joe Biden și Vladimir Putin, președintele Rusiei, vom analiza și diseca și semnificația la nivel internațional, dar și pentru România a acestei întâlniri istorice", transmite Claudia Ţapardel. 

O emisiune Din Culisele Europei care cu siguranță merită urmărită atât pe DC NEWS, DCNews TV, cat și pe paginile de FB și YouTube DCNEWS RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel