Primar PNL din București și-a anunțat demisia
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
PNL
PNL
Un primar ales al PNL în Capitală a anunţat că demisionează. 

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că miercuri îşi va prezenta demisia din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici (ANFP) în faţa premierului Ludovic Orban.

"Am preluat mandatul la ANFP pe 4 decembrie 2019 şi aproximativ sunt 11 luni de mandat. (...) Întrucât am fost instituit în funcţia de primar al Sectorului 6 (...) am 15 zile la dispoziţie ca să optez pentru una dintre cele două funcţii care sunt incompatibile, cea de preşedinte ANFP şi cea de primar al Sectorului 6. Nu am aşteptat 15 zile, am aşteptat doar câteva zile şi astăzi îmi voi prezenta demisia în faţa primului-ministru din poziţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici şi voi rămâne exclusiv cu funcţia de primar al Sectorului 6", a spus Ciprian Ciucu, într-o conferinţă de presă în care şi-a prezentat bilanţul activităţii în funcţia de preşedinte al ANFP, conform Agerpres. 

El a menţionat că în cele două zile în care a fost şi primar al Sectorului 6 şi preşedinte al ANFP şi-a luat concediu fără plată de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, întrucât nu i s-a părut normal să ia salariu din două părţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel