Primar PNL, PETRECERE cu 16 persoane în pandemie. Gicu Cojocaru: Era un eveniment privat cu ocazia sărbătoririi câștigării alegerilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Primarul localității brașovene Cristian a sărbătorit câștigarea alegerilor de acum două luni printr-o petrecere cu 16 persoane.

Primarul în funcție Gicu Cojocaru a candidat din partea Partidului Național Liberal la alegerile locale din septembrie, reușind să câștige încă un mandat. Pentru a sărbători reușita, acesta a dat o petrecere cu 16 participanți, iar imaginile trimise către redacția DC NEWS arată că toți au stat la aceeași mască, fără distanțare fizică sau mască de protecție.

„Această fotografie a fost făcută în cadrul unui eveniment privat, cu ocazia sărbătoririi câștigării alegerilor locale din Cristian. Am închiriat o terasă din localitate pentru a sărbători cu familia și apropiații, în dimineața zilei de 28 septembrie 2020. Am fost 16 persoane și din ce informații aveam atunci, numărul maxim de persoane pentru evenimente private organizate în exterior era de 100 de persoane, conform hotărârii de guvern din 31 august, pentru modificarea și completarea anexei nr. 3 la hotărârea de guvern 668/2020. După cum se poate observa în respectiva fotografie, ne-am adunat de pe întreaga terasă pentru poze de grup, dispunerea noastră la mese, înainte și după momentul fotografiilor, fiind cu totul alta”, a transmis primarul Gicu Cojocaru, motivând fotografia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel