Primăria Timişoara şi CJ Timiş, la cuţite. Ceartă în direct. "Dezinformaţi maxim" / "M-aţi boicotat încontinuu"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Primarul Timişoarei şi preşedintele CJ Timiş au avut un schimb de replici în direct, după ce preşedintele CJ a întrerupt o şedinţă la care participau miniştrii Marcel Vela şi Lucian Bode, într-o sală a Consiliului Judeţean Timiş. 

"O să fiu foarte scurt. Ştiam de ieri de vizita domnului ministru al Transporturilor în mod special. Am pus sala CJ la dispoziţie. Am rămas, însă, surprins că nu am fost invitat, atât timp cât la întâlnire se discuta despre subiecte de dezvoltare pentru judeţul Timiş. Am fost acolo şi pt că domnul ministru Vela m-a atacat la începutul conferinţei pentru că  nu aş fi semnat o notă de fundamentare pentru inundaţiile din judeţul Timiş, o notă care a fost întocmită ieri eronat şi pe care am transmis-o înapoi pentru a fi corectată şi pe care ulterior, cu semnătura mea, o vom trimite la Guvern pentru a se aproba despăgubiri în ceea ce priveşte inundaţiile. Cam astea sunt motivele care m-au determinat să particip neinvitat.", a declarat Ionel-Călin Dobra, preşedintele CJ Timiş. 

"Nu pot să vă spun exact de ce nu a fost invitat, pentru că nu eu m-am ocupat de invitaţii. Pot să vă spun că dna prefect şi-a exprimat nemulţumirea aseară, m-a sunat pe mine să îmi solicite sala de la primărie pentru această întâlnire, pentru că dl Dobra nu răspundea la telefon, iar dl vicepreşedinte, nu ştiu care dintre ei, i-a spus că nu îi poate aproba sala. O altă nemulţumire era că se tergiversează semnarea acelor documente legate de inundaţii. Nu cred că a suferit nimeni că nu a fost invitat dl preşedinte Dobra. Era vorba de proiecte acolo pe care eu, împreună cu primarii Boc, Bolojan şi fostul primar al Aradului le-am promovat", a replicat Nicolae Robu, primarul Timişoarei. 

Cei doi au început un dialog în contradictoriu, care a fost, însă, oprit de Cătălina Porumbel: 

Călin Dobra: Domnule primar, opriţi-vă un pic că dezinformaţi maxim. 

Nicolae Robu: Dle preşedinte, eu din 2012 cer să se facă aceste lucruri şi m-aţi boicotat încontinuu în aceşti ani. 

Cătălina Porumbel: Domnilor, cred că puteţi continua discuţia pe telefoanele personale!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel