Primarul care și-a umilit fetița ȘOCHEAZĂ din nou. Motivul STUPEFIANT al edilului
Autor: Doinița Manic pe 17 sep, 12:59 | Personalități politice

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi care a filmat momentul în care își umilește fetița de 10 ani, a făcut noi declarații controversate.

Se pare că Traian Ogâgău este divorțat de soția sa, iar fetița umilită și ceilalți copii pe care cei doi îi au sunt în grija femeii. Incidentul filmat de edil, în care apar imagini cu fetița sa dezbrăcată și umilită, s-ar fi petrecut iarna trecută atunci când bărbatul era în vacanță la munte. Copila a fost pusă să stea în genunchi cu mâinile ridicate minute în șir pentru că ar fi putut să cadă la schi, acesta este motivul invocat de primar. Întrebat de ce a filmat totul, edilul a spus că voia să-i trimită imaginile fostei sale soții.

"Am filmat pentru a-i transmite mamei, soției, pentru ca să vadă că fata sa și-a revenit din obrăznicia din acea zi. Era să se ducă pe o pistă greșită la schi să își rupă capul, era bine? Fiecare părinte își educă copilul cum crede și reacționează cum crede fiecare. Nu cred că există părinte care să nu-și certe copiii la un moment dat.", a declarat Traian Ogâgău în direct la RealitateaPlus.

VEZI ȘI: Un primar și-a filmat fetița în timp ce o umilea. A pus-o să stea dezbrăcată în genunchi. Explicația HALUCINANTĂ a edilului

Te-ar putea interesa și ....
Personalități politice Vezi toate articolele
Crossuri parteneri