Primarul Chișinăului laudă faptul că bucureștenii poartă masca. Acesta s-a întâlnit cu Daniel Băluță
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Primarul Chișinăului laudă faptul că bucureștenii poartă masca. Acesta s-a întâlnit cu Daniel Băluță  /  Foto:  Facebook Ion Ceban
Primarul Chișinăului laudă faptul că bucureștenii poartă masca. Acesta s-a întâlnit cu Daniel Băluță / Foto: Facebook Ion Ceban
Ion Ceban, primarul Chișinăului, i-a lăudat pe bucureșteni după o vizită în Capitala României.

Astăzi, primarul Capitalei Republicii Moldova a fost în vizită în București. Acesta a avut mai multe întrevederi organizate de Congresul Autorităților Publice Locale din Republica Moldova în cadrul Conceptului de City Manager și impactul său în Administrația Publică Locală. Printre cei care s-au întâlnit cu Ion Ceban se numără și Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 al Capitalei României.

„La București o primă întrevedere am avut-o astăzi în Sectorul 4, cu primarul Daniel Băluță.

Am determinat ca echipele pe diferite domenii vor face schimb de vizite reciproce pentru discuții în detalii pe partea de arhitectură a sistemelor digitale, proiecte de infrastructură, dar și de administrare. Experiența altor orașe, sectoare, dar și schimbul de bune practici este oricând binevenit“, se arată în mesajul lui Ceban.

Ceban i-a lăudat pe bucureșteni

Într-o altă postare pe Facebook, Ion Ceban a apreciat faptul că cetățenii Bucureștiului poartă masca în toate locurile, indiferent că e vorba de trotuare, parcuri ori spații închise. Acesta a menționat: 

„În București toți poartă mască, indiferent sunt oamenii pe stradă, în parc sau în spații închise!“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel