Primarul din Baia Mare o vrea pe Dăncilă comisar european și anunță că-l votează pe Iohannis
Autor: Florin Răvdan pe 14 noi 2019 / 09:12 | Prezidentiale 2019

Cătălin Cherecheş, primarul din Baia Mare, devenit celebru după ce a fost ales în timp ce se afla după gratii, şi-a ales favoritul în turul II al alegerilor prezidenţiale. Acesta a spus că va vota cu Klaus Iohannis, deoarece Viorica Dăncilă ar fi potrivită pentru postul de comisar european. 

"Vineri președintele Klaus Iohannis vine în Baia Mare ca să susțină Capitala Europeană a Tineretului și pentru a arăta că un om politic este foarte receptiv, chiar și într-o perioadă de efervescență de campanie electorală, e foarte receptiv la ceea ce are nevoie un oraș, o comunitate, cei tineri, proiectul, că doar nu este numai proiectul din Baia Mare, reprezentăm până la urmă, România.

Da, votez cu Klaus Iohannis. Asta pentru că doamna Dăncilă are o experiență vastă de parlamentar european și cred că ar putea fi un foarte bun comisar european." a declarat primarul Cătălin Cherecheș, conform jurnalmm.ro. 

România are deja un comisar european propus 

 

Deşi Cătălin Cherecheş a anunţat că şi-ar dori ca Viorica Dăncilă să ajungă în echipa Ursulei von der Leyen, România are deja un comisar propus. Este vorba despre Adina Vălean, europarlamentar liberal. Aceasta a luat deja avizul pozitiv din comisiile reunite ale Parlamentului României şi urmează să fie audiată la nivel european. 

Te-ar putea interesa și ....
Prezidentiale 2019 Vezi toate articolele
Crossuri parteneri