Primul crossover marca Volkswagen va fi ID.4
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Volkswagen a confirmat că primul său crossover va fi numit ID.4 și a dezvăluit noi imagini cu mașina electrică.

Volkswagen a confirmat că primul său crossover va fi numit ID.4 și a dezvăluit noi imagini cu mașina electrică, conform Engadget. Cu toate acestea, planurile producătorului german sunt date peste cap, iar cel mai recent impediment al VW a fost legat de software-ul modelului ID.3.

Constructorul auto german a transmis că ID.4 va fi în mod special aerodinamic. „Aerodinamica extraordinară va reduce coeficientul frecare cu aerul, oferindu-i lui ID.4 o autonomie de până la 500 km, depinzând de opțiuni", a transmis CEO-ul companiei, Ralf Brandstatter. Cel mai probabil, fricțiunea mică se datorează lipsei unei grile, așa cum s-a văzut pe primele imagini obținute de spionii auto.

205 cai putere

 (w670)

ID.4 va fi lansat cu tracțiune față, dar o variantă cu tracțiune 4x4 va fi disponibilă ulterior. Bateria maximă va avea o capacitate de 77 kWh, iar motorul va oferi 205 CP și un cuplu de 229 nM. Într-un comunicat de presă, VW a transmis că bateria este poziționată „în apropierea centrului construcției pentru a crea un centru de gravitație jos și dinamici de condus optime". Grupul auto german a confirmat și faptul că ID.4 va oferi „o mulțime de spațiu interior".

Deocamdată, nimeni nu a văzut pe viu ID.4, însă o posibilă dezvăluire va putea fi făcută în timpul Salonului Auto de la Detroit, care va avea loc vara, pentru prima dată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel