Primul SCANDAL PNL - USR PLUS, după alegeri. REPROȘURI în toiul nopții. ”Vom fi despărțiți ca apa cu uleiul, să fie foarte clar”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dacă era mai diplomat față de PNL, ar fi câștigat ca Nicușor Dan. Asta i-a spus un liberal unui candidat USR la primărie. Reproșurile și atacurile s-au împărțit în toiul nopții. 

Mario De Mezzo (PNL) și Ionuț Moșteanu (USR) s-au ciocnit, la Antena 3, în noaptea de duminică spre luni. 

Ionuț Moșteanu a candidat la alegerile locale pentru Primăria Pitești, unde câștigător este, conform numărătorii paralele, Cristian Gentea, candidatul PSD. 

De Mezzo i-a atras atenția lui Moșteanu să se concentreze ”pe lucrurile care ne unesc, decât pe cele care ne despart”. ”Traseismul n-o să ne unească niciodată” i-a replicat fulger Moșteanu, adăugând că ”trebuie să ținem linii roșii și valori”. Liberalul l-a taxat pe Moșteanu pentru replicile date și a făcut apel la ”decență”, motivând că-i dă o ”părere amicală”. A continuat prin a-i face o ”recomandare”: ”Să vă ponderați discursul și să vă uitați la lucrurile care ne unesc decât la cele care ne despart, pentru că, dacă ați fi avut un alt discurs față de PNL în general, este foarte posibil că PNL v-ar fi susținut la Pitești, așa cum l-am susținut pe Nicușor Dan la București și a câștigat Primăria Capitalei. (...) Asumați-vă din eșecul pe care l-ați avut la Pitești prin prisma lipsei de diplomație în relația cu PNL”. 

2. -imagine fara descriere- (de-mezzo-mosteanu_77898000.png)

Ionuț Moșteanu a răspuns: ”Noi vom fi aliniați de foarte multe ori atunci când avem principii comune, valori comune și tragem în aceeași direcție. Vom fi despărțiți ca apa cu uleiul atunci când vor încerca să facă lucrurile împotriva cărora noi am intrat în politică. Niciodată un USR-ist nu se va pune în spatele unui PSD-ist traseist și asta să fie foarte clar”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel