Principele Radu al României, născut pe 7 iunie. ASTROGRAMĂ: Profunzime, intuiție, strategie, curaj, memorie excelentă
Data publicării:
Autor: D.C.
WhatsApp
Astrologul DCNews a făcut portretul astrologic al Principelui Radu. 

Pe 7 iunie 1960 se năștea, Radu Duda, cunoscut ca Alteța Sa Regală Principele Consort Radu al României, născut Radu Duda. Deci, este un nativ cu Soarele în Gemeni. Ca orice persoană din această zodie, acesta este dornic de cunoaștere, comunicare și schimbare. În interviurile acordate de-a lungul timpului, adresează o diversitate de subiecte și pune accent pe educație și informare.

Profunzime, intuiție, strategie, încredere, curaj, memorie excelentă

 

Luna din Scorpion i-a oferit profunzime, intuiție, capacitatea de a controla emoțiile, mai ales în timpul carierei de actor, dar și un simț al strategiei crescut în proiectele de anvergură ale Casei Regale. Să nu uităm că, în harta României de la 1 Decembrie 1918, Luna (mentalul colectiv al unei țări) era tot în Scorpion. Cu alte cuvinte, acesta are o înțelegere aparte asupra mentalității populației.

Mercur în Rac dă unui nativ diplomație, interes pentru evenimentele familiei și o memorie excelentă, calități necesare și într-o meserie artistică, dar și într-una de oficial al statului.

Venus în Gemeni l-a făcut să caute persoane pe baza unei afinități intelectuale și sociale. Iar cu Marte în Berbec, Principele Radu a fost interesat de a participa în turneele pentru integrarea României în Nato. Tot acest aspect conferă curaj, ambiție și încredere.

Nodul Sud în Pești este responsabil pentru capacitatea de a se adapta la orice situație, dorința de a ajuta tinerii, dar mai ales pentru inițiativa primului proiect de terapie prin artă "Artécole" la UNITER, pentru orfanii din România, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu. 

 

 

 

VEZI ȘI: Ludovic Orban, ASTROGRAMĂ după ce a anunțat Congresul PNL de ziua sa: GRAD CRITIC în septembrie, punct esențial despre relația cu Cîțu

 

VEZI ȘI: Adriean Videanu, născut în 1 iunie. ASTROGRAMĂ: În 2021, în viața sa are loc un aspect foarte important

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel