Prințesa Diana și William, dialogul care dă FIORI: Mami, ce ţi s-a întâmplat? / Credeţi că mă vor ucide?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Noi informații despre Prințesa Diana vor ieși la iveală într-un film despre ea. Videoclipul de promovare al filmului e gata.

Filmul despre viața prințesei Diana este aproape de a fi lansat în cinematografe, motiv pentru care au ieșit la iveală mai multe detalii despre viața dusă de fosta soție a Prințului Charles.

Trailer-ul de promovare al producţiei regizată de Pablo Larraín este unul fără precedent și probabil nimeni nu se aștepta ca povestea acesteia să fie atât de tristă.

"Credeţi că mă vor ucide?"

Actrița Kristen Stewart, în vârstă de 31 de ani, este cea care interpretează rolul prințesei Diana, alături de alte nume cunoscute precum Timothy Spall, Jack Nielen sau Freddie Spry.

La un moment dat, aceasta își punea o întrebare la care nimeni nu se aștepta.

"Credeţi că mă vor ucide?", se întreabă Stewart, intrată în rolul Prințesei Diana.

Clipul are doar două minute însă provoacă spectatorii să aștepte cu nerăbdare lansarea oficială. Tot în clip, Prințesa Diana apare agitată, tristă, dar și singură, primind sfaturi de la persoanele apropiate ei constant.

"Trebuie să faci lucrurile pe care le urăşti. Trebuie să te împarţi în două. Tu, cea reală şi cea care este fotografiată", îi spune la un momentdat prințul Charles, interpretat de actorul Jack Farthing. 

În plus, în videoclip este prezent și Prințul William, copil fiind, care în una dintre scene își întreabă mama de ce este atât de tristă.

"Mami, ce ţi s-a întâmplat de eşti aşa de tristă?", o întreabă copilul William.

La finalul trailer-ului, Prințesa Inimilor se arată fără putere.

"Pentru mine nu există speranţă... Nu cu ei", spune Diana la sfârşitul clipului.

Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la nunta dintre Prințesa Diana și Prințul Charles și aproape 24 de ani de la moartea Prințesei. Mai mult, pe data de 1 iulie, Prințesa de Wales ar fi împlinit 60 de ani.

Amintim că Lady Diana a murit pe 31 august 1997 la Paris, la doar 36 de ani, într-un accident de mașină, într-o cursă în care autovehicul era urmărit de paparazzi.

Cu un an înaintea tragicului eveniment, Prințesa Diana și Prințul Charles divorțau.

Cum a murit, de fapt, prințesa Diana. Adevărul șocant spus ABIA acum de medicul care i-a acordat primul ajutor

Prințesa Diana, ultima discuție telefonică. A murit la câteva ore după ce a spus asta. Detalii cutremurătoare

cu numai câteva ore înainte de-a muri, Prințesa Diana a vorbit cu cineva la telefon, iar întreaga discuţie a fost înregistrată şi relatată chiar de cel cu care vorbise. Mai exact, acesta l-a sunat pe prietenul ei apropiat şi reporterul regal Richard Kay, pentru a-i spune că era pregătită să "exploreze un alt fel de regalitate", scrie The Mirror.

Prietenul ei, Kay, vorbeşte despre ultima convorbire telefonică avută cu Diana, în documentarul ce poartă numele regretatei prinţese, difuzat pe 24 iunie, în Marea Britanie.

Voia redefinirea regalității

 

Potrivit lui, deși nu a avut o viață tocmai ușoară în Familia Regală, iar divorțul a fost unul extrem de dureros, Prințesa Diana era pregătită să aibă un nou început pe care abia îl aștepta. În plus, își propusese să petreacă mai mult timp cu copiii ei și să continue să scihmbe lumea prin redefinirea regalității. 

Cei de la People au dezvăluit că prinţesa îşi propusese să petreacă mai mult timp cu copiii ei şi să continue să schimbe lumea prin redefinirea regalităţii.

"Am vorbit cu ea în acea seară. Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie (...) Divorţase de Charles cu un an înainte şi se afla într-o perioadă bună din viaţa ei, doar că voia să se întoarcă şi să-şi vadă băieţii", a spus Ricard Kay. 

Prințesa Diana, frici premonitorii la adresa lui Charles: Îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină

Biograful regal Ingrid Seward a dezvăluit într-un articol publicat în The Sun că în anul 1997, prinţesa Diana a invitat-o pentru o "discuţie între fete", prilej prin care acesta i-a mărturisit totul despre mariajul cu Prințul Charles.

"Divorţul a fost un iad. Am fost devastată. Nu mă mai simt în siguranţă nicăieri. Ştiu că sună prostesc, dar îmi fac griji până şi din cauza frânelor de la maşină", spune Ingrid Seward că i-a mărturisit Prințesa Diana, potrivit Express.com.

Sezonul 5 The Crown a început filmările

Sezonul 5 al serialului The Crown va include și celebrul, dar și controversatul interviu „Panorama” al prințesei Diana, conform informațiilor furnizate de Andrew Morton, consultant al echipei de producție. Acesta consideră că în serial vor apărea atât momentul lansării cărții biografice a prințesei din 1992, scrisă de Morton, cât și interviul acordat de aceasta unui jurnalist al BBC, Martin Bashir, scrie The Sun. 

Următorul sezon al showului despre familia regală britanică va surprinde „drama din spatele scrierii cărții”, a mai spus Morton. Prințesa Diana va fi portretizată de Elizabeth Debicki în sezonul 5. 

„Un interviu cu majestatea sa, prințesa de Wales” face parte din documentarul Panorama, produs de cei de la BBC, fiind lansat pe 20 noiembrie 1995. Jurnalistul Martin Bashir a întrebat-o pe prințesă despre relația sa cu Charles, prințul de Wales, dar și despre motivele din spatele divorțului lor. La momentul lansării, interviul a fost privit de 23 de milioane de telespectatori, ceea ce la acel moment, reprezenta aproximativ 40% din populația Marii Britanii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel