Prințesa Diana, CHINUITĂ de Camilla. Charles: PENIBILĂ! Ne face de RÂS
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Detalii explozive din căsnicia Prințului Charles și a Prințesei Diana au ieșit la iveală. 

Viața Prințesei Diana și detaliile căsniciei cu Prințul Charles sunt expuse în noul sezon al serialului The Crown, difuzat pe Netflix. 

Nu mai este un secret că mariajul lor nu a fost unul prea roz, însă scenele au scos la iveală o mulțime de lucruri mai puțin plăcute.

Aflați în primul lor turneu regal, în Australia și Noua Zeelandă, Diana și Charles aveau să întâmpine probleme grave în relație, deși erau deja părinții lui William. În acea perioadă, Prințesa Diana avea 22 de ani, iar micuţul William, un an.

După documentările reprezentanților Netflix, turneul a fost dezastruos. Diana suferea de anxietate şi bulimie şi se certa întruna cu Charles, cu atât mai mult cu cât Camilla Parker era încă prezentă în viaţa lor.

Din cauza presiunii, Prințesa Diana nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, în public, moment surprins într-o fotografie celebră.

"E penibilă. E atât de slabă şi fragilă, nu te poţi baza pe ea. Ne face de râs oriunde mergem", îi mărturisea Charles amantei Camilla la telefon, despre comportamentul Dianei în turneu.

Pe lângă asta, Charles începea să simtă pentru prima dată fiorii geloziei din cauza faptului că Diana era iubită de publicul larg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel