Prințul Emanuel, INVITAT în România să-l ucidă pe ”Regele Arthur”. Ursul NU a fost scos din România. Tanczos Barna: Nu va pleca, nu există așa ceva
Autor: Roxana Neagu pe 06 mai, 21:40 | Guvern

foto ilustrativ pixabay

Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a venit în România, INVITAT fiind, și l-a omorât pe ”Regele Arthur”, cel despre care se spune că a fost cel mai mare urs din Europa. 

”Trofeul” Arthur n-ar fi plecat din România

 

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a dezvăluit, la Digi24, că prințul austriac a fost invitat în țara noastră, la partida de vânătoare. Se pare că prințul n-a plătit trofeul, ci doar partida de vânătoare. Se vorbește despre 7.000 de euro. Ministrul Mediului a precizat că ”Vor exista chitanțe în dosar, în lei.” 

Deși s-a spus că prințul Emanuel von und zu Liechtenstein a venit în România pentru o vânătoare cu trofeu și ar fi plecat cu trofeul din țară, ministrul contrazice această variantă: 

”Trofeul este în țară. Blana și craniul. Nu va pleca, nu există așa ceva. Nu poate pleca. Blana și craniul sunt în Covasna, la acea asociație de vânătoare. E faptă penală dacă pleacă din țară.”

Urmărire penală pentru BRACONAJ după uciderea ursului Arthur. Informații oficiale din anchetă

Prințul Emanuel, INVITAT la vânătoare în România

 

”Nu sunt vânător și nu o să înțeleg niciodată acest apetit, cum nu înțeleg nici apetitul italienilor care vin să împuște păsări în România” a recunoscut ministrul, care a precizat că este, totuși, ”intervenția umană pentru găsirea unui echilibru”, cu cod de etică și reglementare. 

Cu privire la prezența prințului austriac în România, el nu putea veni fără invitație. 

”Cu siguranță a fost invitat. A fost invitat adus. Legea nu interzice ca altcineva dintr-o altă asociație sau altă țară europeană să participe la un act de extragere. Eu nu sunt de acord” a spus ministrul, care a dat de înțeles că va acționa pentru o clarificare în lege, în acest sens. 

Guvern Vezi toate articolele
Crossuri parteneri