Prințul Philip, nașul de botez al MS Margareta. Andrew Popper: O prietenie și o relație foarte strânsă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Prințul Philip a avut o relație strânsă cu Familia Regală din România. 

Andrew Popper, șeful Casei Majestății Sale Custodele Coroanei, a intervenit în direct la Antena 3 unde a vorbit despre relația strânsă a Prințului Philip cu Familia Regală a României. 

”În ceea ce îl privește pe Prințul Philip, relația cu Familia Regală a României este de foarte lungă durată. Prințul Philip l-a cunoscut pe Regele Mihai când erau copii, erau veri. Prințul Philip a petrecut multe dintre vacanțele sale din copilărie cu Regele Mihai, la Mamaia și în alte locuri din România. Deci au format o prietenie și o relație foarte strânsă încă din copilărie. (...) Prințul Philip a fost foarte apropiat de Regina mamă Elena. A petrecut foarte multe momente alături de ea, lângă Florența și acolo s-a întâlnit din nou cu Regele Mihai. Când Regele Mihai a fost forțat din păcate să plece în exil, el s-a stabilit la început la Londra, împreună cu familia și relațiile foarte strânse cu Familia Regală Britanică au continuat. S-a născut Principesa Margareta, acum Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Philip a fost nașul ei, a botezat-o la naștere. Din nou s-a stabilit o relație foarte apropiată și cu copiii. Alteța Sa Regală, Majestatea Sa, a petrecut copilăria și anii școlii la Londra, iar principele Philip a fost una dintre persoanele cele mai apropiate care au călăuzit-o”, a declarat Andrew Popper, șeful Casei Majestății Sale Custodele Coroanei. 

Prințul Philip a murit vineri dimineața la vârsta de 99 de ani. 

VEZI ȘI: Prințul Philip, părinte pentru MS Margareta, după moartea Regelui Mihai. Familia Regală, dezvăluire emoționantă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel