Prințul Philip, nașul de botez al MS Margareta. Andrew Popper: O prietenie și o relație foarte strânsă
Autor: Alexandru Ichim pe 09 apr, 18:49 | Social

Prințul Philip a avut o relație strânsă cu Familia Regală din România. 

Andrew Popper, șeful Casei Majestății Sale Custodele Coroanei, a intervenit în direct la Antena 3 unde a vorbit despre relația strânsă a Prințului Philip cu Familia Regală a României. 

”În ceea ce îl privește pe Prințul Philip, relația cu Familia Regală a României este de foarte lungă durată. Prințul Philip l-a cunoscut pe Regele Mihai când erau copii, erau veri. Prințul Philip a petrecut multe dintre vacanțele sale din copilărie cu Regele Mihai, la Mamaia și în alte locuri din România. Deci au format o prietenie și o relație foarte strânsă încă din copilărie. (...) Prințul Philip a fost foarte apropiat de Regina mamă Elena. A petrecut foarte multe momente alături de ea, lângă Florența și acolo s-a întâlnit din nou cu Regele Mihai. Când Regele Mihai a fost forțat din păcate să plece în exil, el s-a stabilit la început la Londra, împreună cu familia și relațiile foarte strânse cu Familia Regală Britanică au continuat. S-a născut Principesa Margareta, acum Majestatea Sa Custodele Coroanei și Principele Philip a fost nașul ei, a botezat-o la naștere. Din nou s-a stabilit o relație foarte apropiată și cu copiii. Alteța Sa Regală, Majestatea Sa, a petrecut copilăria și anii școlii la Londra, iar principele Philip a fost una dintre persoanele cele mai apropiate care au călăuzit-o”, a declarat Andrew Popper, șeful Casei Majestății Sale Custodele Coroanei. 

Prințul Philip a murit vineri dimineața la vârsta de 99 de ani. 

VEZI ȘI: Prințul Philip, părinte pentru MS Margareta, după moartea Regelui Mihai. Familia Regală, dezvăluire emoționantă

Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri