Urmărește emisiunea live
Prințul Philip a cerut să-l vadă pe Charles înainte de moarte. Care a fost ultima dorință și ce i-a cerut să facă: Au lăsat amândoi de la ei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram / Royal Family
Foto: Instagram / Royal Family
Prințul Philip a purtat o conversație emoționantă cu prințul Charles înainte să moară. Care sunt cele trei lucruri pe care i le-a cerut moștenitorului tronului. 

Vezi și: Tobias Menzies, actorul care-l joacă pe Prințul Philip în The Crown, mesaj neobișnuit după moartea Ducelui: O, bătrânule...

Prințesa Anne, favorita Prințului Philip, mesaj emoționant după moartea Ducelui: Lucrurile pe care am vrut cel mai mult să le imit

Prințul Philip a murit vineri, 9 aprilie, cu doar două luni înainte de a împlini vârsta de 100 de ani. După o perioadă în care a fost internat în spital cu probleme cardiace, Prințul Philip avea să aibă o premoniție că viața sa se va sfârși în scurt timp. Ca niciodată, relația dintre el și fiul său cel mare, Prințul Charles, a fost extrem de apropiată în ultimele săptămâni. 

Cu doar câteva zile înainte să moară, Ducele de Edinburgh a ținut să se întâlnească cu Charles și să-i vorbească, iar cei doi au purtat o discuție emoționantă, probabil printre singurele de acest fel dintre tată-fiu, un fel de predare a ștafetei.

"În ultimii ani ajunseseră să-şi accepte unul altuia părerile chiar dacă erau contradictorii. Întotdeauna au ţinut unul la altul, nu s-a pus niciodată problema că nu s-ar fi iubit reciproc. Dar respectul pe care l-au avut unul pentru celălalt s-a mărit cu timpul. Au lăsat amândoi de la ei, s-au mai liniştit", a dezvăluit o sursă de la Casa Regală.

Prințul Philip, înmormântare cu 30 de invitați. Regina Elisabeta a decis lista. Cine va participa

Ce i-a cerut Prințul Philip fiului său, viitorul Rege după moartea Reginei Elisabeta

 

Într-o conversație emoționantă, Philip l-a sfătuit pe prințul de Wales să o urmărească îndeaproape pe Regină, să-i fie aproape și să aibă grijă de ea. În plus, Ducele l-a sfătuit pe fiul său despre modul în care ar trebui să conducă Familia Regală în următorii ani.

Apropiații Familiei Regale au mai spus că Prințul Philip era conștient de faptul că este posibil să nu-și mai revină în urma intervenției și a spitalizării, așa că și-a dorit să se întoarcă acasă și să moară în propriul pat. 

În plus, au adăugat că întreaga conversație dintre tată - fiu a fost "extrem de sinceră și din inimă", potrivit The Mirror.

Prințul Philip, declarație controversată despre reîncarnare. Catastrofă pe insula unde era considerat zeu: Aș vrea să mă întorc ca un virus mortal

Prințul Charles, mesaj după moartea tatălui său

"Tatăl meu drag a fost o figură mult iubită și apreciată, o persoană foarte specială pentru care cred că, mai presus de orice, ar fi fost uimit de reacții și de lucrurile emoționante care s-au spus despre el. Din acest punct de vedere familia mea este profund recunoscătoare pentru tot. Ne va fi dor de el", a spus Prințul Charles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel