Prințul William ar putea fi ultimul monarh al Marii Britanii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Instagram - Kensington Royal
Instagram - Kensington Royal
Monarhia britanică s-ar putea sfârși cu Prințul William, spune un autor britanic. Regina nu dorește să abdice din rolul său sacru. 

Autorul Hilary Mantel trage un semnal de alarmă și precizează că monarhia britanică nu ar putea supraviețui „erei prințului William”.

„Cred că este partea de final. Nu știu cât va mai rezista instituția. Nu sunt sigură că va continua după William. Va fi ultima lor mare perioadă. Mi-aș dori ca Regina să fi simțit că este potrivit să abdice, Charles are foarte mult de așteptat”, a declarat aceasta pentru The Telegraph, conform The Sun

Regina, ultima persoană care crede în monarhie

Regina consideră rolul său o atribuție sacră pe care trebuie să o ducă la final, pe când publicul îl vede ca o poziție oficială din care se poate demisiona. 

„Mă întreb dacă nu cumva Regina este singura persoană care crede în prezent în monarhie. Știu că ea crede cu toată inima în instituție”, a mai spus Mantel. 

Ultimele sondaje au arătat că 63% din britanici susțin monarhia în continuare. Alți 64% sunt de părere că Regina ar trebui să rămână pe tron în timpul vieții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel