William, PROVOCAT în direct. Ce cadou CIUDAT i-a dat lui Kate. "Se uita la mine LUNG"
Autor: Giorgiana Croitoru pe 30 iul, 22:02 | Vedete

Kate Middleton

Prințul William a răspuns unei provocări interesante. Iată care a fost cel mai nepotrivit cadou pe care i l-a oferit lui Kate Middleton. 

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți din anul 2011, la zece ani după ce s-au cunoscut pe băncile facultății. Cu timpul, relația lor a devenit tot mai solidă, iar acum au o familie frumoasă și trei copii. 

De-a lungul anilor, cei doi și-au făcut tot felul de cadouri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, iar Prințul William a povestit despre cel mai nepotrivit cadou pe care i l-a făcut soției sale. 

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, moment INTIM pe plajă. Au ÎNCINS Internetul. Imaginea "obraznică"

A răspuns provocării. Ce cadou i-a luat lui Kate Middleton

 

Totul a pornit de la o provocare a fostului fotbalist Peter Crouch, iar William a spus că este vorba despre un lucru pe care Kate nu l-a uitat nici acum și de care-și amintește mereu. 

”I-am luat o dată soției mele un binoclu, lucru pe care nu ma lasă să-l uit. L-am împachetat. Era chiar drăguț. De fapt, încercam să mă conving singur de asta. Era ceva de genul: dar e cu adevărat grozav, uite ce departe poți vedea cu el. Iar ea se uita la mine lung, "e un binoclu, care-i treaba?” Sincer să fiu, n-am idee ce a fost în capul meu, de ce i-am luat un binoclu", a dezvăluit Prințul William, citează elle.com.

Citește și: Lidia Buble, BĂTUTĂ? A apărut plină de VÂNĂTĂI. Fanii au rămas stupefiați. "SUFERĂ"

Te-ar putea interesa și ....
Vedete Vezi toate articolele
Crossuri parteneri