William, PROVOCAT în direct. Ce cadou CIUDAT i-a dat lui Kate. "Se uita la mine LUNG"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Kate Middleton
Kate Middleton
Prințul William a răspuns unei provocări interesante. Iată care a fost cel mai nepotrivit cadou pe care i l-a oferit lui Kate Middleton. 

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți din anul 2011, la zece ani după ce s-au cunoscut pe băncile facultății. Cu timpul, relația lor a devenit tot mai solidă, iar acum au o familie frumoasă și trei copii. 

De-a lungul anilor, cei doi și-au făcut tot felul de cadouri, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute, iar Prințul William a povestit despre cel mai nepotrivit cadou pe care i l-a făcut soției sale. 

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, moment INTIM pe plajă. Au ÎNCINS Internetul. Imaginea "obraznică"

A răspuns provocării. Ce cadou i-a luat lui Kate Middleton

Totul a pornit de la o provocare a fostului fotbalist Peter Crouch, iar William a spus că este vorba despre un lucru pe care Kate nu l-a uitat nici acum și de care-și amintește mereu. 

”I-am luat o dată soției mele un binoclu, lucru pe care nu ma lasă să-l uit. L-am împachetat. Era chiar drăguț. De fapt, încercam să mă conving singur de asta. Era ceva de genul: dar e cu adevărat grozav, uite ce departe poți vedea cu el. Iar ea se uita la mine lung, "e un binoclu, care-i treaba?” Sincer să fiu, n-am idee ce a fost în capul meu, de ce i-am luat un binoclu", a dezvăluit Prințul William, citează elle.com.

Citește și: Lidia Buble, BĂTUTĂ? A apărut plină de VÂNĂTĂI. Fanii au rămas stupefiați. "SUFERĂ"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel