Pro România cere DEMISIA prefectului de Satu Mare. A ieşit din carantină, deşi avea COVID-19
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Pro România, prin vocea preşedintelui Victor Ponta, cere demisia prefectului judeţului Satu Mare, pentru că ar fi ieşit din carantină deşi era infectat cu coronavirus. 

"Legea este pentru ceilalți români - nu pentru Prefecții Guvernului “Orban”!

Restricțiile sunt pentru ceilalți români - nu pentru liderii PNL!

Prefectul PNL de Satu Mare recunoaște că în 21 octombrie a primit un telefon de la DSP prin care a fost informat că a fost contactul unei persoane infectate. Dar în 25 octombrie a fost la Carei de Ziua Armatei și s-a întâlnit cu Ministrul Apărării și cu liderii locali PNL.

În 26 octombrie a făcut un test și a ieșit pozitiv. Iar ar fi trebuit să stea în carantină 14 zile dar în 5 noiembrie se întâlnește la Prefectura cu Ministrul Sănătății și cu președintele PNL de la Satu Mare Adrian Cozma. Aceste fapte se sancționează penal - pentru un român obișnuit - nu pentru Prefect !

După Alegeri ne trebuie un alt Guvern - și alte reguli ( dar pe care să le respecte toți)!", a scris Victor Ponta pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legea este pentru ceilalti romani - nu pentru Prefectii Guvernului “Orban” ! Restrictiile sunt pentru ceilalti romani - nu pentru liderii PNL ! Prefectul PNL de Satu Mare recunoaste ca in 21 octombrie a primit un telefon de la DSP prin care a fost informat ca a fost contactul unei persoane infectate.Dar in 25 octombrie a fost la Carei de Ziua Armatei si s-a intalnit cu Ministrul Apararii si cu liderii locali PNL. In 26 octombrie a facut un test si a iesit pozitiv.Iar ar fi trebuit sa stea in carantina 14 zile dar in 5 noiembrie se intalneste la Prefectura cu Ministrul Sanatatii si cu presedintele PNL de la Satu Mare Adrian Cozma. Aceste fapte se sanctioneaza penal - pentru un roman obisnuit - nu pentru Prefect ! Dupa Alegeri ne trebuie un alt Guvern - si alte reguli ( dar pe care sa le respecte toti)! Fiti alaturi de mine pe 6 Decembrie- fiti PRO Romania! https://www.presasm.ro/prefectul-judetului-satu-mare-radu-bud-depistat-pozitiv-la-covid-si-a-ascuns-public-totul/

A post shared by Victor Ponta (@victor.ponta) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel