Problema voturilor din Pennsylvania. Un ofițer de marină afirmă că 120.000 de voturi sunt suspecte de fraudă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Au apărut noi suspiciuni de fraudare a alegerilor din Pennsylvania. Un veteran al marinei americane lansează ipoteza fraudării a aproximativ 120.000 de voturi.

Un veteran al marinei americane susține că au dispărut 47 de carduri USB folosite în timpul alegerilor din 3 noiembrie și afirmă că până la 120.000 de voturi exprimate în alegeri ar trebui puse sub semnul întrebării. La o audiere de la Gettysburg, miercuri, Gregory Stenstrom s-a identificat ca fost comandant în marină și cercetător criminalist cu expertiză în probleme de securitate și fraudă.

„Am observat personal că respectivele carduri USB sunt încărcate de către supraveghetorul depozitului în mai multe rânduri”, a mărturisit Stenstrom. „Această persoană nu este observată, nu face parte din procesul vizibil al numărării.” Stenstrom a pretins că respectivele carduri ar fi putut fi folosite pentru a adăuga voturi ilegale la numărul total de voturi și a susținut că nu a fost o supraveghere echitabilă a procesului electoral. 

Martorul le-a mai spus parlamentarilor că personalul din domeniul Justiției nu a acționat după ce a fost raportată presupusa manipulare greșită a buletinelor de vot. „Am rugat mai multe agenții legislative să meargă să obțină dovezi de pe computere. Este un proces simplu. Nu ar fi luat mai mult de o oră pentru a cerceta toate cele 5 dispozitive. Acest lucru nu a fost făcut niciodată, în ciuda obiecțiilor mele”, a spus acesta, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel