Probleme care pot afecta prezenţa la vot, duminică. Ionel Petre: Oamenii se tem
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Secție de votare
Secție de votare
Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița si candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean, a atras atenţia asupra unor aspecte care vor afecta prezenţa la urne duminică.

"Eu mă gândesc la o prezenţă la vot de 35%. Am şi argumente pentru asta, dincolo de faptul că va fi vreme frumoasă duminică şi oamenii au planuri proprii. Mai intervin şi alţi factori. Unul ar fi nemulţumirea faţă de clasa politică şi se pare că sancţiunea românilor este ‚nu mă duc la vot’, dar e o greşeală foarte mare fiindcă tu laşi pe altcineva să decidă în locul tău, iar tu te plângi încă patru ani.

Mai avem o problemă legată de criza sanitară: oamenii se tem să meargă la vot pentru că va trebui să dea acea ştampilă din mână în mână şi le e teamă. Avem delegaţi în secţiile de votare care s-au retras pe ultima sută de metri tocmai pentru această situaţie, că avem 1.700 de infectări pe zi, avem nu ştiu câte decese.

Mai e o problemă legată de faptul că, dacă vor găsi coadă la secţia de votare, nu vor sta", a declarat, într-un interviu acordat DC News, Ionel Petre.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel