Probleme de sănătate pentru o ZODIE. La ce să ai mare grijă: E momentul adevărului gol goluț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Horoscopul săptămânii 19 - 25 iulie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele pentru săptămâna asta.

"Venus intră în semnul vostru. E adevărat că Soarele intră în care a 12-a. Vouă v-aș atrage atenția în primul rând la problemele de sănătate, și cele pe care le știți și cele pe care le ignorați

V-aș mai atrage atenția la conflictele cu colegii, dar și la volumul de muncă pe care-l duceți în spate, toate proiectele pe care le-ațe cerut, le-ați luat și s-ar putea să fie niște momente săptămâna aceasta, pentru că Luna Plină se petrece tot pe axa 6 - 12 și zice: Ești sigur că poți să faci și asta, și asta, și asta? Ai o lansare, ai o vânzare, o ședință, poți să le faci pe toate?

E momentul adevărului gol goluț și e momentul în care spuneți: Băi, nu prea poți să le faci! Adică da, pot să le fac, dar acum nu!

Datorită faptului că Venus intră în semnul vostru, vă simțiți atrăgători, vă place de voi și carisma asta s-ar putea să atragă niște musculițe și niște admiratori sau susținători.

Venus în casa întâi vă face generoși, încrezători și oamenii iubesc asemenea persoane și vor să se plimbe în jurul lor. Totuși, grijă la sănătate", spune Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS. 

"De multe ori mai atrag atenția despre sănătate și oamenii intră în panică"

"Acum, când zic de sănătate, nu vă gândiți la chestii grave și să vă speriați. Eu de multe ori mai atrag atenția despre sănătate și oamenii intră în panică, dar când mă refer la sănătate mă refer și la cafeaua pe care o beți dimineața pe stomacul gol, mă refer la faptul că poate nu vă hidratați foarte bine perioada aceasta și e foarte cald, că stați foarte mult în aer condiționat.

Adică gândiți-vă la micile rotițe pe care le puteți schimba, iar dacă vă știți cu probleme serioase și nu vă duceți la doctor și nu aveți grijă de voi, acolo nu mai puteți da vina doar pe astre, să ne întelegem. Pentru că astrele zic perioada asta: Hai, hai, hai, fă ceva, te ajut, dar hai!", le spune Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Fecioară.                                   

 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel