Urmărește emisiunea live
Probleme FINANCIARE pentru o ZODIE. "Nu FUGIȚI". Ce te așteaptă săptămâna ASTA. "Aveți AHA, WOW"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, anunță schimbări majore pentru una dintre zodii, în săptămâna 22 - 28 iunie 2020.

"Luna Nouă este în casa a doua a banilor. Ia gândiți-vă voi, sincer, dar foarte, foarte sincer, acceptați-vă obiceiurile greșite în zona financiară. Nu încercați să fugiți de ele, pentru că tot acolo veți ajunge, veți intra într-o buclă. Stați cu voi zilele acestea, mai ales săptămâna aceasta și recunoașteți. Gândiți-vă că Saturn se va întoarce în casa a opta a banilor și trebuie să împărțiți banii cu ceilalți sau aveți de dat bani altora sau aveți de recuperat bani de la alții. Folosiți săptămâna aceasta, gândiți-vă, rememorați, întrebați, uitați-vă într-un tabel cu venituri și cheltuieli, dacă aveți, poate vă faceți un procent pentru cheltuielile pentru casă, pentru mâncare, pentru răsfăț", le spune astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, nativilor Gemeni.

"Știu că se multe ori ne e silă să ne uităm, pentru că zicem că nu e nicio problemă, dar dacă veți acorda mai multă atenție acestui asptect, vă garantez eu că veți găsi niște cheltuieli nejustificate, anapoda, pe care apoi le veți putea sări. E nevoie să acordați atenție. Să nu uităm că Venus își oprește retrogradarea în semnul vostru și voi veți avea "AHA-ul", "WOW-ul", legate de persoanele pe care le iubiți de relațiile pe care le aveți sau de ce v-ați dori de la un partener", a completat ea.  

Vezi aici preziunile astrale pentru fiecare zodie:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel