Violeta Alexandru tună și FULGERĂ. "TERMINAȚI!". Semnal de ALARMĂ. "Toți avem câte o SCUZĂ"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Ministrul Violeta Alexandru a făcut declarații astăzi la Inspecția Muncii din București și a transmis un mesaj dur în contextul pandemiei de COVID-19.

Aflată la Inspecția Muncii din București, ministrul Muncii Violeta Alexandru i-a pus la punct pe toți inspectorii care nu respectă controalele și nu iau măsuri în contextul pandemiei de COVID-19. Aceasta a anunțat că va face verificări și îi va sancționa dur pe toți cei ce nu își fac datoria. 

"Având în vedere evoluția îngrijorătoare a numărul de infecții, dorința noastră nu e să determinăm închiderea unor afaceri, unor activități economice, pentru că suntem conștienți că din resursele pe care le generează fiecare loc de muncă se alimentează bugetul fiecărei familii, respectiv bugetul de stat. Dorința noastră este să nu facem rău nimănui, dar dacă este necesar să fim mult mai prezenți în spațiul public și să atragem atenția asupra celor care au tendința să neglijeze regulile autorităților, o vom face", a declarat Violeta Alexandru, în cadrul conferinței de presă. 

I-a pus la punct pe inspectorii de muncă. "Ieșiți din locurile comode cu aer condiționat"

"Nu norma mă interesează și activitatea responsabilă, seriosă în județele de care răspundeți. Mergeți în vizite neanunțate și vă cer să terminați cu practicile de sunat prin telefon și atenționat persoana la care vă duceți în control! Vă rog să înceteze orice fel de practică despre care am cunoștință că se întâmplă în inspectoratele teritoriale de muncă și să vă asumați resonsabil rolul pe care-l aveți. Vă cer, inspectorilor șefi, să ieșiți din birouri, din teren, din locurile comode în care stați cu aer condiționat și să mergeți cu echipele în teren, în această perioadă", a continuat ea. 

Ministrul Muncii trage un semnal de alarmă

"Văd că nu ați găsit probleme în ceea ce privește nerespectarea regulii purtării măștii. Oamenii purtau masca pe sub barbă, agățată de o ureche, pe birou...toți avem câte o scuză, dar a venit momentul să tragem un semnal de alarmă prin aceste deplasări pe care le faceți și vă rog să o faceți cu toată responsabilitatea", a mai spus ministrul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel