Procuror, fotografiat complet dezbrăcat într-un magazin din Polonia. Plecase să își cumpere alcool
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Procuror, fotografiat complet dezbrăcat într-un magazin din Polonia. Plecase să își cumpere alcool / Foto: Pixabay
Procuror, fotografiat complet dezbrăcat într-un magazin din Polonia. Plecase să își cumpere alcool / Foto: Pixabay
Un procuror a fost surprins complet dezbrăcat într-un magazin din Polonia.

Un procuror din Polonia riscă să fie dat afară de la muncă după ce a fost fotografiat complet dezbrăcat, în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin din Swidnica, oraș din sud-vestul țării, scrie Daily Mail, care a publicat și fotografii cu bărbatul. 

Maciej W.  are 38 de ani și s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în acel moment. Într-una dintre fotografii el apare cu o cutie cu patru beri în mână, în timp ce se îndreptă spre casa de marcat. Alte fotografii îl arată apoi pe procuror rătăcind nedumerit pe străzi. Imaginile au fost publicate inițial pe internet și s-au viralizat rapid. Ulterior, martorii au sunat la poliție, iar procurorul a fost arestat pentru indecență publică. Purtătorul de cuvânt al poliției, Magdalena Ząbek, a declarat portalului că bărbatul a fost arestat înainte de a fi „predat familiei sale”.

VEZI ȘI: Polițist din Constanța, arestat după ce a bătut crunt un bărbat

Ce spun reprezentanții procuraturii

Reprezentanții procuraturii susțin că Maciej se afla în concediu atunci când a fost văzut dezbrăcat pe străzi. Potrivit unui purtător de cuvânt al procuraturii, bărbatul a fost deja suspendat și urmează să fie sancționat.

„Procurorul parchetului districtual din Swidnica, care face obiectul rapoartelor mass-media, a fost imediat suspendat de la atribuțiile sale și au fost inițiate proceduri pentru neîndeplinirea demnității în cadrul biroului său.", a spus acesta.

„Pedeapsa disciplinară pentru procurorul public ar putea fi avertisment, mustrare, reducere salarială, amendă, destituirea din funcție, transferul, sau eliminarea din procuratură.”, a transmis Lukasz Lapczynski.

Maciej a început să lucreze ca procuror în urmă cu 10 ani și a fost numit procuror districtual în Swidnica în 2016. Internauții s-au amuzat de imaginile făcute publice, iar mulți dintre ei au sărit în apărarea procurorului, argumentând prin faptul că bărbatul se afla în concediu în acel moment.

VEZI ȘI: Fiul unei angajate de la Judecătoria Bârlad, 14 ani de închisoare pentru că a tras cu pistolul într-un rival

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel