Procurorul General al Australiei este acuzat de viol. „Lucrurile de care sunt acuzat nu s-au întâmplat”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Facebook - Christian Porter
Facebook - Christian Porter
Procurorul General al Australiei neagă acuzațiile de viol care ia-u fost aduse. 

Procurorul General al Australiei, Christian Porter, a recunoscut că el este personajul principal din cazul acuzațiilor de viol aduse unui înalt funcționar guvernamental, transmite BBC. Acesta neagă acuzațiile. Într-o scrisoare adresată premierului Scott Morrison, Porter este acuzat că ar fi violat o fată de 16 ani în 1988.

Poliția a închis cazul

Poliția din New South Wales a închis investigația în acest caz deoarece nu sunt destule probe ca să susțină deschiderea cazului. Cazurile de viol din Australi nu ajung în instanță fără cel puțin declarația victimei. Investigatori privați au început în paralel cercetările.

Porter, în vârstă de 60 de ani, spune că are suportul prim-ministrului Morrison. „Lucrurile de care sunt acuzat nu s-au întâmplat. Nimic din ce este în scrisoare nu s-a întâmplat vreodată”, a spus acesta jurnaliștilor din Perth, miercuri, 3 martie. 

Prietenii victimei au trimis scrisoarea

Victima, care a decedat în iunie 2020 la vârsta de 49 de ani, a făcut plângere la poliția din New South Wales, dar, în urma decesului, cazul a fost închis. Prietenii acesteia au scris o scrisoare pe care au adresat-o premierului Morrison. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel