Producția noului film Batman a încetat din cauza Covid-19
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Captură video
Captură video
Batman este cel mai recent film cu super eroi care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Batman este cel mai recent film cu super eroi care a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, conform Cnet. Regizorul Matt Reeves a făcut anunțul printr-un mesaj pe Twitter, răspunzându-i unui fan dacă data de lansare a filmului va fi afectată de Covid-19.

„Da, ne-am închis până când este sigur pentru toți dintre noi să revenim", a spus Reeves, într-un mesaj. „Toată lumea este siguranță momentan, mulțumesc că ați întrebat. Stați și dumneavoastră în siguranță...".

O distribuție bogată

Robert Pattinson, actorul din Twilight, îl va înfățișa pe legendarul Batman, în timp ce Colin Farrel va fi antagonistul Oswald Cobblepot, cunoscut drept „Pinguinul". Carmine Falcone, alt antagonist din Batman, va fi interpretat de John Turturro.

Cum adunările publice au fost interzise peste tot în lume, cinematografele și festivalurile de film se închid și ele. Acest lucru a afectat planurile de a scoate noi filme din martie până în iulie, incluzând titluri precum: Wonder Woman 1984; Black Widow; No Time to Die; Mulan; F9; A Quiet Place Pt. 2.

Batman ar fi trebuit să ajungă în cinematografele americane pe 25 iunie 2021. Nu este clar dacă amânarea va afecta și ziua premierei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel