Prof Dr Dorel Săndesc: Terapia Intensivă în pandemia COVID-19. Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dana Lascu
WhatsApp
Prof dr Dorel Săndesc. Foto: Facebook / pagina personală
Prof dr Dorel Săndesc. Foto: Facebook / pagina personală
Prof Dr Dorel Săndesc, Vice-Președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, vine la Academia de Sănătate astăzi, de la ora 18.00, pentru a discuta despre problemele și provocările din pandemia COVID-19. 

Prof. Dr. Dorel Săndesc, este cadru universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, și activează la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din orașul de pe Bega. 

Reputat specialist în Anestezie și Terapie Intensivă, Vice-Președinte al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, profesorul va vorbi, la Academia de Sănătate, despre problemele uriașe pe care pandemia de COVID-19 le-a provocat în spitalele din România. 

Ce se întâmplă cu pacienții care fac forme grave de COVID-19, cum se luptă medicii de la ATI să-i salveze, ce efecte are infecția cu coronavirus în organismul uman și ce tratamente au sau nu succes contra acestei noi boli cumplite, sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom afla. 

Emisiunea va fi transmisă joi, 17 septembrie, de la ora 18.00, simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News Tv. De asemenea, va fi retransmisă luni, 21 septembrie, de la ora 11.00, în aceleași condiții. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel