Prof. Dr. Miron Bogdan: COVID-19 și sechelele pe care le lasă în plămâni. Academia de Sănătate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Prof. dr. Miron Bogdan, reputat pneumolog, vine la Academia de Sănătate, emisiunea realizată de prof. dr. Irinel Popescu, pentru a explica cum afectează COVID-19 plămânii și ce sechele rămân de pe urma lui. 

Dr. Miron Alexandru Bogdan, care este Profesor Universitar de Pneumologie la Universitatea de Medicină „Carol Davila” din București și medic primar Medicină Internă și Pneumologie, este invitatul de luni, 1 Martie, al emisiunii Academia de Sănătate. 

"Îl vom avea ca invitat pe domnul profesor dr Miron Bogdan, un reputat specialist pneumolog, cu care dorim să discutăm problema afecțiunilor pulmonare în general, dar în mod particular ce se întâmplă cu plămânii în cazul infecției COVID-19 și mai ales ce se întâmplă după ce bolnavii s-au vindecat de infecție, întrucât problema sechelelor care persistă devine din ce în ce mai evidentă și e din ce în ce mai important să fie cunoscută”, a dezvăluit prof. dr. Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea va fi transmisă LIVE, luni, 1 Martie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel