Prof Dr Reuven Or: Cannabisul și afecțiunile pe care le tratează (I). Academia de Sănătate
Autor: Dana Lascu pe 24 feb 2020 / 05:32 | Academia de Sanatate
Exclusiv

Prof dr Reuven Or. Foto: DC Medical

Prof Dr Reuven va explica în prima parte a emisiunii Academia de Sănătate, astăzi, de la ora 11.00, care este rolul cannabisului în medicina modernă.

Prof Dr Reuven Or, reputat hematolog de la Centrul de Imunoterapia Cancerului și de Cercetări în Imunobilogie, de la Hadassah University Hospital, din Ierusalim, este invitatul emisiunii Academia de Sănătate.

„Este unul dintre faimoșii hematologi ai Israelului, care a tratat foarte mulți pacienți români, motiv pentru care îi suntem foarte recunoscători", a explicat academicianul dr Irinel Popescu.

Subiectul abordat în această emisiune de excepție, din care astăzi vom transmite prima parte, „este un subiect mai special, foarte la modă astăzi, și anume acela al utilizării cannabisului și canabinoidelor în terapie și medicină", a continuat realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.

Cei doi experți vor dezbate aplicațiile cannabisului și a moleculelor extrase din el în varii afecțiuni, în ce condiții pot fi ele folosite, și care sunt dovezile medicale obținute până acum de specialiști.

Așa cum spuneam, prima parte a emisiunii va fi transmisă, simultan, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL, de la ora 11.00.

Academia de Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri