Prof. dr. Șerban Bubenek și prof. dr. Alexandru Șerban: PROVOCĂRILE pandemiei în spitalele românești. Academia de Sănătate, EDIȚIE SPECIALĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels
Prof. dr. Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI, și prof. dr. inginer Alexandru Șerban vin luni, 8 februarie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de academicianul Irinel Popescu, pentru a vorbi despre provocările cu care se confruntă spitalele în pandemia COVID.

Invitații academicianului Irinel Popescu la ediția de luni, 8 februarie, a emisiunii Academia de Sănătate sunt prof dr Șerban Bubenek, președinte al Societății Române de ATI (SRATI), și prof. dr. inginer Alexandru Șerban de la Universitatea București. Aceștia vor vorbi despre presiunea uriașă pe care a pus-o pandemia COVID asupra spitalelor și medicilor români. 

Despre cum s-au confruntat doctorii cu această boală necunoscută și imprevizibilă vor discuta cei doi universitari de la ora 11.00.  Vor explica cât de gravă este situația și cât de aproape suntem de marginea prăpastiei. 

Ediția specială a emisiunii Academia de Sănătate va fi transmisă luni, 8 februarie 2021, de la ora 11.00, simultan pe canalele de Youtube și pe paginile de Facebook ale DC News, DC Medical și DC News TV. Ulterior, va putea fi urmărită și aici.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel