Prof. univ. dr. Emil Molcuț a murit. Facultatea de Drept (UTM): A fost un exemplu de excelență profesională, mentor și model
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Prof. univ. dr. Emil Molcuț a murit / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay
Prof. univ. dr. Emil Molcuț a murit / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay
Prof. univ. dr. Emil Molcuț a murit. Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din București a transmis un mesaj după aflarea veștii. 

Prof. univ. dr. Emil Molcuț a murit. Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu a transmis pe pagina oficială de Facebook un mesaj vizavi de decesul profesorului Emil Molcuț. 

„Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu regretă profund trecerea în nefiinţă a celui care a fost Profesor Universitar Doctor Emil Molcuț, membru marcant al comunităţii academice, profesor in cadrul facultatii noastre de aproape 3 decenii (1992), un exemplu de excelență profesională, mentor şi model al atâtor generaţii de studenţi şi colegi. 

În aceste momente de adâncă durerere, transmitem condoleanţe şi întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, arată mesajul Facultății de Drept a Universității Titu Maiorescu din București. 

Prof. univ. dr. Emil Molcuţ preda Drept roman la Facultatea de Drept a Universității Titu Maiorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel