Prognoză METEO 1 DECEMBRIE: VREMEA de Ziua Națională a României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Prognoză METEO 1 DECEMBRIE prezentată de ANM, anunță la ce să ne așteptăm duminică, la parada de Ziua Națională a României. 

Iată cum va fi vremea, conform unui document oficial ANM: 

Prognoză METEO 1 DECEMBRIE - În țară

Vremea se va răci față de ziua precedentă și va deveni normală pentru această perioadă în jumătatea de nord a țării, unde vor fi înnorări și local va ploua. În restul teritoriului valorile termice se vor menține ușor mai ridicate decât mediile multianuale, cerul va avea înnorări temporare și pe spații mici va ploua slab. În zona de munte vor fi precipitații mixte, iar pe creste vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, îndeosebi pe creste, iar trecător și în centru și sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va semnala ceață.

Prognoză METEO 1 DECEMBRIE - BUCUREŞTI

Valorile termice se vor menține ușor mai ridicate față de mediile multianuale, deși vor marca o scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi temporar noros și trecător vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12...13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Prognoză METEO 1 DECEMBRIE - tendința pentru intervalul 01.12.2019 ORA 08 - 04.12.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată spre jumătatea intervalului, îndeosebi pentru vestul, nordul și centrul țării.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Vor fi condiții pentru ploi slabe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel